Archifocus.me | O studiju
321
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-321,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

archifocus

ARCHIFOCUS je multidisciplinarni studio posvećen projektovanju, dizajnu i izvođenju enterijera i eksterijera u oblasti arhitekture stambenih, poslovnih, privrednih i ugostiteljskih objekata. Naša praksa se bazira na individualnom pristupu svakom projektu, na razradi svakog detalja do realizacije ideje. Dobro osmišljen prostor podrazumijeva kvalitetan i autentičan dizajn koji odražava identitet klijenta. Vjerujemo da dizajn može motivisati i inspirisati korisnike i učiniti afirmativan, trajan uticaj na pojedinca. U studiju smo posebno posvećeni analizi svjetlosti, materijala i detalja koji su specifični za prirodu svakog projekta. Krajnji proizvodi su funkcionalni, inovativni, održivi prostori koji se elegantno integrišu u njihovu okolinu.

office@archifocus.me      facebook

Arhitekta Dijana Zoric, osnivac i direktor

Rođena je 1982. godine u Nikšiću. Diplomirala je na Građevinsko-arhitektonskom fakultetu, odsjek arhitektura u Nišu 2008. godine. Napredni specijalizovani program za dizajnera enterijera na Instituti Callegari iz Milana uspješno završava 2010-2011. godine. Posjeduje licencu za projektovanje i izvođenje projekata arhitekture objekata, projekata unutrašnje arhitekture, projekata uređenja terena i projekata unutrašnjih instalacija vodovoda i kanalizacije. Učestvovala je na brojnim seminarima i radionicama o energetskoj efikasnosti objekata, obuci o upravljanju i nadzoru projekata prema FIDIC ugovorima. Osniva 2016. godine arhitektonski studio ARCHIFOCUS koji se bavi projektovanjem i nadzorom nad izvođenjem stambenih, poslovnih i industrijskih objekata, pripremi tehničke dokumentacije i vođenjem projekata.

dijana.zoric@archifocus.me    facebook

Maja Mrdak, arhitekta

Rođena je 1992. godine u Banjaluci. Studije arhitekture završila je 2015. godine. Diplomirala je na temi ‘Revitalizacija Jusovače – Podgorica’. Tokom studija bila je učesnik velikog broja seminara i radionica. Svoje radove izlagala je na brojnim izložbama, između ostalih i na 23. Međunarodnom salonu urbanizma u Beogradu gdje je dobila specijalnu nagradu (koautor: Aleksandra Adžic) za projekat ‘Reanimacija Bedema, Nikšic’. U novembru 2015. godine njeno idejno rješenje Čiviluka Bamboleo (koautor: Jasmina Vukic) je izabrano za realizaciju na konkursu koji su raspisali kompanija DODING i Arhitektonski fakultet u Podgorici. Isti rad je u februaru 2018. godine izabran da se prikaže na Izložbi pohvaljenih radova clanica Ženskog arhitektonskog društva u Beogradu. Od maja 2018. godine član je studija Archifocus na poziciji projektant saradnik.

maja.mrdak@archifocus.me      facebook

Vukola Kecojevic, arhitekta

Rođen je 1994. godine u Podgorici. Diplomirao je na fakultetu za Politehniku na Univerzitetu Donja Gorica 2018. godine na temi ‘Mini hotel – Kotor’. Student je pete godine postdiplomskih studija na odsjeku Arhitektura i dizajn. Od decembra 2017. godine član je studija Archifocus na poziciji projektant saradnik gdje usavršava 3d animacije i vizuelizacije.

vukola.kecojevic@archifocus.me      facebook

Top