Archifocus.me | Usluge
384
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-384,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
upoznavanje

Prvi sastanak

Upoznavanje. Generalna diskusija o predstojećoj saradnji. Poželjno je da se obezbijede crteži i osnovne informacije o objektu. Identifikuju se stilske i funkcionalne postavke, postavlja se projektni zadatak.

projekti

Projektovanje

Postavljanje funkcionalne šeme i osnove u skladu sa zahtjevima projektnog zadatka, definiše se osnovni koncept dizajna u obliku skica, izbor grafika, kombinacije boja; kroz mood board se ispituje smjer daljeg razvoja. Studio ARCHIFOCUS integrise inženjering u najranijim fazama dizajna. Koncept integrisanog dizajna postiže se kroz saradnju naših dizajnera, arhitekata i inženjera te je izuzetno koristan za formiranje, projektnog zadatka, koštanja projekta i procesa izgradnje.

vizu

Vizualizacija

Detaljan izbor materijala, namještaja, opreme i dekor. Izrada fotorealistične vizualizacije u programima Archi Cad, SketchUp, Lumion koji pomažu klijentu da viziuelizuje projektovano arhitektonsko rješenje.

izvodjenje

Izvođenje radova

Posjedujemo veliko iskustvo u izvođenju enterijerskih radova. Stoga Vam osim projekta nudimo naš profesionalan tim izvođača , poštovanje rokova i visok kvalitet izvedenih radova. Imamo saradnju sa renomiranim kompanijama koje se bave prodajom građevinskih materijala pa su nam brzo dostupni svi najkvalitetniji materijali koje ugrađujemo sa potrebnim atestima. Kvalitetno izvođenje radova je ključno u realizaciji rješenja projekta. Takodje nudimo usluge vođenja investicija i konsaltinga.

enterijer

Enterijer

Svaki novi projekat započinjemo sa ciljem da u potpunosti razumijemo potrebe klijenta. Pitamo i slušamo, a zatim stvaramo i dostavljamo idejno rješenje i projekat u kontekstu Vaših ličnih sklonosti, arhitektonskog identiteta vašeg prostora i vašeg budžeta. Naš pristup uređenju enterijera je fokusiran i utemeljen na kreativnosti, sa elegantnim i sofisticiranim elementima koji nose obilježje savremenog dizajna.

nadzor

Projektantski nadzor

Projektantski nadzor je nadzor u pogledu pojedinosti oblikovanja i izvođenja. Obaveza arhitekte za obavljanje projektantskog nadzora podrazumijeva kontrolu procesa izgradnje objekta u skladu sa projektom, definisanje materijala, opreme i namještaja sa klijentom.

Top